kris blogja

Tumblr or not to be

krisek.tumblr.com
an obligatory cross reference, feed the light

Ádám álldogál

Lóci biciklizik

20 Jahre Mauerfall

Letting the days go by

Mixtape - 2009.04.30.
Vegyeskazetta - 2009.04.30.

Student mode

Veráék november közepétől december közepéig Salgótajánban nyaralnak - az eredeti tervhez képest csaknem másfél hónappal késéssel - elég nehezen sikerült beszereznünk Ádám útlevelét. Tekintve, hogy érdemben már nincs szabadságom, én csak egy pár napot töltöttem/töltök Magyarországon, és itt Düsseldorfban kapcsoltam egyetemista üzemmódba. Persze ez nem igazi egyetemista mód, hiszen teszek-veszek a lakás körül, tegnap pl. a gyerekszobát rendeztem át egy kicsit, de sikerült a vári gépeket is megfrissítenem (2 és fél év után itt volt az ideje), dolgoztam az itteni gyülekezet honlapján és a várba is készítettem egy honlapkezdeményt.
És természetesen most van időm a telefonon szortírozni mindenféle régi képet: egy kirándulás a Bergisches Land-ban, Lóci ismerkedése a fényképezőgéppel és egyéb apróságok.

Veráék november közepétől december közepéig Salgótajánban nyaralnak... (tovább)

15 minutes fame

Festés

This will be replaced by the player.

Munka 2

A dolgozásról szóló utolsó post-ot, elég talányosan fejeztem be (akkor éppen elég talányos is volt a helyzet), most lehull a fátyol és leírom mi is volt ez az interjú, sőt további részletekre is fény derül.

width="600px"width="400px">
pillanatkép a rhein-knie brücke-ről

Lóci jár

Közkívánatra feltettünk néhány videót Lóciról, amelyen látható (kivehető) hogyan jár.

Get the Flash Player to see this player.

Tartalom átvétel